« Bakåt

Webinarium - JTI™


Webinariet ger en snabb introduktion till Jungs typologier och JTI™ (Jungian Type Index). JTI™ är ett likvärdigt verktyg med exempelvis MBTI®, fast billigare, snabbare och mer användarvänligt. Vi går igenom hur du kan bli certifierad i JTI™ och hur certifieringsprocessen ser ut.

JTI™ är en metod och ett verktyg för att öka förståelsen för hur människor skiljer sig åt i hur man riktar sin uppmärksamhet och energi, hanterar information, fattar beslut och förhåller sig till sin omvärld. JTI™ bygger på C.G Jungs ursprungliga teori om personlighetstyper, som är världens mest använda teori för personlighetsanalyser. Till skillnad från andra typinstrument på marknaden är verktyget utvecklat i Norden och är dessutom anpassat för vår samtid och europeisk kultur. Certifieringsutbildningen ger dig rätt att ge återkoppling på JTI™-profiler.

Målgruppen är du som arbetar med mellanmänskliga relationer i form av ledarskap, karriärrådgivning, personlig utveckling eller coachning.

Är du redan certifierad i MBTI® finns en kostnadsfri halvdagsutbildning som ger dig det du behöver för övergång till JTI™. 
Du hittar denna utbildning i kalendern: Certifiering - Informationsmöte JTI

Pris

Kursavgift 0 SEK exkl. moms
01 oktober, 09:00 - 09:45
Online
Platser kvar