Rekrytering

 

Välj rätt ledare och se hur resultatet accelererar

Felrekrytering är dyrt och svårt att reparera. Speciellt vad gäller chefer som snabbt kan sänka engagemanget bland medarbetarna. Under många år har våra verktyg och metoder vidareutvecklats i samarbete med världens idag största rekryteringsföretag av ledare och specialister, för att optimeras i rekryteringssammanhang. De hjälper er att fatta bättre beslut, på underlag av objektiva mätresultat som identifierar framtida ledarskapspotential. Ta chansen att definiera potential och identifiera talang utifrån vad som bevisligen fungerar - lämna inte de vassaste talangerna åt era konkurrenter.

 

Rekommenderade verktyg för rekrytering och urval

Vi erbjuder vetenskapligt baserade verktyg och metoder som är utvecklade för att fungera i en internationell miljö, optimerade för rekrytering och som har bevisat prediktionsvärde. Tillsammans med duktiga HR-experter med god utbildning och omdöme är detta en oslagbar kombination.

I rekryteringspaketen ingår kompetenskort, profileringsverktyg, framgångsprofiler, kandidatprofiler, intervjustöd, tillgång till Webcenter för självadministration av profiler eller vår Fullservice för att slippa, samt certifieringsutbildning.

  • CareerView Rekryteringspaket - ger stöd att definiera verksamhetens utvecklingsbehov, översätter detta till kompetenser och drivkrafter som krävs för rollen samt identifiera kandidaterna med den bästa passformen
  • StyleView™ Rekryteringspaket - ger stöd att definiera framgångsprofiler för er verksamhet på olika ledarskapsnivåer och identifiera kandidaterna med den bästa passformen.
  • Decision Dynamics Leadership Potential Profile™ Rekryteringspaket - använder det bästa ur båda verktygen för att identifiera den starkaste kandidaten. Mäter drivkrafter för ledarskap, förutsättningar för ett högt engagemang, snabb inlärning, villighet att förändras, samverkan med andra, sätt att tänka och processa informationm förmåga att hantera komplexitet inom olika områden samt emotionellt beteende. Framgångsprofilerna har tagits fram utifrån världens största databas av ledare från olika länder, inom olika branscher, på olika nivåer. Övergripande passform beräknas för att jämföra kandidater.

Kontakta oss för att diskutera dina behov så hjälper våra verktygsrådgivare dig att hitta rätt!

Önskar du hjälp med hela eller delar av rekryteringsprocessen så har vi partners över hela världen som vi kan rekommendera dig. Detta kan också vara ett bra sätt att testa och bekräfta värdet av metodiken för er verksamhet.