Om oss

 

40 års forskning och miljoner nöjda användare

Decision Dynamics är ledande inom lösningar för ledarskap och talent management. Vi hjälper organisationer och ledare att lyckas i en dynamisk värld genom att fatta smartare personalbeslut, vilket skapar ett starkare engagemang och överlägsna resultat.

Vårt vetenskapliga angreppssätt bygger på mer än 40 års kvalificerad forskning och praktisk användning i organisationer. Våra kunder har använt våra produkter för att bedöma, välja och utveckla miljoner chefer och medarbetare över hela världen.

Uppbyggt för att serva dig

Decision Dynamics startades av två forskare inom beteendevetenskap och organisationsutveckling från Princeton- och Yaleuniversiteten i USA. Företaget blev snabbt en samarbetspartner till utvecklingsintensiva kunder som NASA, The Aerospace Corporation och Rockwell.

I dag fortsätter forskningen separerat från arbetet med vårt erbjudande. Det du som kund möter är praktiken, de färdiga metoderna, verktygen och profilerna, anpassade för näringslivet och dess krav på effektivitet, mätbara resultat och snabb effekt. Vi representeras av:

  • Decision Dynamics globala nätverk av certifierade, coacher, konsulter och samarbetspartners som använder våra verktyg som en del av sina erbjudanden.
  • Decision Dynamics certifierade tränare, som erbjuder certifieringsträning och stöd under införandet. Representerar oss lokalt.
  • Decision Dynamics certifierade konsulter/KompetensAlliansen™ är mer än 500 konsulter i över 20 länder som utnyttjar våra verktyg som en del av sina erbjudanden.
  • Decision Dynamics Research fortsätter den forskning och utveckling som är grunden för hela vår verksamhet.

Strategiskt partnerskap med IBM Smarter Workforce

Decision Dynamics är partners med IBM Smarter Workforce. Tillsammans vill vi ge organisationer förutsättningar att förnya och omskapa sina arbetssätt, vilket kan uppnås med hjälp av världsledande engagemangsundersökningar och smarta tekniska lösningar för modern HR och verksamhetsutveckling. Integrationen av IBM:s lösningar för Social Business och Data Analytics, tillsammans med en unik plattform för integrerad talent management och många års erfarenhet från beteendevetenskaplig forskning, gör vårt erbjudande ännu starkare. Vi vill ge våra kunder förutsättningar att ersätta gissningar med precision och se trender i realtid. Att skapa en smartare och mer dynamisk organisation!