« Bakåt

Certifiering - Informationsmöte JTI™


Är du redan certifierad i MBTI® finns denna kostnadsfria utbildning som ger dig det du behöver för övergång till JTI™. På utbildningen går vi igenom historik, konstruktion, statistik och administration. Inför mötet får du en inbjudan att besvara JTI™, samt kursmaterial. Efter att ha deltagit i mötet, besvarat formuläret samt skickat in en kopia på ditt MBTI®-certifikat är du godkänd JTI-användare.

JTI™ är ett likvärdigt verktyg med exempelvis MBTI®, fast billigare, snabbare och mer användarvänligt. JTI™ är en metod och ett verktyg för att öka förståelsen för hur människor skiljer sig åt i hur man riktar sin uppmärksamhet och energi, hanterar information, fattar beslut och förhåller sig till sin omvärld. JTI™ bygger på C.G Jungs ursprungliga teori om personlighetstyper, som är världens mest använda teori för personlighetsanalyser. Till skillnad från andra typinstrument på marknaden är verktyget utvecklat i Norden och är dessutom anpassat för vår samtid och europeisk kultur. Certifieringsutbildningen ger dig rätt att ge återkoppling på JTI™-profiler.

Målgruppen är du som är MBTI®-certifierad och arbetar med mellanmänskliga relationer i form av ledarskap, karriärrådgivning, personlig utveckling eller coachning.

Pris

Kursavgift 0 SEK exkl. moms
Inga tillgängliga datum för den valda kursen